FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ECHIPA

Echipa

echipa

vlad
Vlad
Fondator
raluca site

Raluca își dedică mult timp pasiunii pentru escaladă care i-a oferit cele mai faine călătorii, amintiri, prietenii și, nu în ultimul timp, o carieră.

RALUCA
Manager & Instructor
poza alin

Alin se trage din zona Neamțului, un mediu perfect pentru dezvoltarea unui alpinist desăvârșit. Cheile Bicazului sau bolovanii de la Sihla și Stanca au devenit pentru el o plăcere nevinovată.

ALIN
Instructor & Route Setter
dan rosca

Dan este unul dintre cei mai experimentați cățăratori sportivi din România, având în spate peste 20 de ani de experiență. Este primul cățărător român care a reușit ascensiunea redpoint a unui traseu cotat la gradul 8C+

Dan Roșca
Route Setter & Instructor
vladi

Vladimir este de origine din Alba Iulia, însă el a adoptat ca și loc de suflet Cheile Turzii. Se declară un mare fan al sporturilor de munte, în special Escalada și Bouldering-ul.

VLADIMIR
Instructor
boti

Disciplina preferată a lui Botond este escalada sportivă (lead climbing) în care găsește mereu o provocare.

BOTOND
Instructor
site patricia

Sportul a fost mereu o parte activă în viața Patriciei. Hobby-urile care îi ocupă mult timp sunt psihologia, drumețiile în natură, voluntariatul și salturile cu parașuta, însă escalada ocupă un loc special în inima ei.

PATRICIA
Instructor
Untitled design

Pasionat de o viață și instructor de escalada din 2006, experiența vastă, disciplina și determinarea îi creionează perfect personalitatea lui Ghebe.

GHEBE
Instructor
poza site deea
DEALMIRA
Recepționer
poza site sebi
SEBASTIAN
Recepționer

cum ajungi la noi

PE JOS
CU BICICLETA
CU BUSUL
CU MAȘINA